Brakesection Magazine

Dat is pretparkplezier… op papier!

 

In een wereld waarin zowat alles digitaal gebeurt, lijken de makers van Brakesection Magazine een beetje tegendraads. Ze brengen een echt tijdschrift over pretparken uit op papier. Waarom? Omdat het kan, omdat het leuk is om te doen en omdat ze het jammer vonden dat er geen kwalitatief, Nederlandstalig tijdschrift voor pretparkfans te vinden was. Daarom maken ze het nu zelf.

 

In Brakesection Magazine verschijnen verhalen waarvoor het telkens weer de moeite is om even stil te vallen en gezellig, lekker ouderwets door het papier te bladeren. Geen fastfood leesvoer maar interviews met boeiende mensen en bedrijven uit de pretparkindustrie, dossiers met veel achtergrondinformatie over nieuwe attracties uit heel Europa, reportages die je doen wegdromen over bekende en minder bekende pretparken… dat en nog veel meer lees je in Brakesection Magazine.

 

Brakesection wordt door een enthousiast team vrijwilligers gemaakt, dus een abonnement op Brakesection Magazine is erg goedkoop. Lees je een volledig jaar van het pretparktijdschrift? Dan krijg je zelfs een voordeligere prijs!