Levertijd & verzending

 

Heb je een bestelling geplaatst? Dan gaan wij meteen aan de slag!

 

Wanneer je op werkdagen voor 16:00 bestelt, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. De levertijd van jouw bestelling ligt tussen de 1 - 5 werkdagen. De producten worden verzonden in een beschermende verpakking. Jouw bestelling wordt standaard verzonden met PostNL, DHL of DPD. 

 

Bestelling binnen Nederland - De verzendkosten binnen Nederland variëren tussen €3,95 en €7,95 per bestelling. Dit is afhankelijk van het gewicht van de verpakking. Bij brievenbuspakketjes kan je kiezen of je deze met of zonder Track & Trace wilt ontvangen. De bestellingen die niet door de brievenbus passen worden standaard met Track & Trace verzonden.  

 

Bestelling naar België - Voor een bestelling naar België betaal je een standaard bedrag van €995. Om ervoor te zorgen dat je precies weet waar jouw bestelling is, krijg je bij elke bestelling naar België een Track & Trace. 

 

Bestelling naar Duitsland - De verzendkosten naar Duitsland bedraagt standaard €8,95 per bestelling. Daarbij krijg je een Track & Trace om jouw bestelling op de voet te volgen. 

 

Bestelling naar overige Europese landen -  Voor de overige Europese landen variëren de verzendkosten tussen €12,50 en €16,50 per bestelling inclusief een Track & Trace. De volgende landen vallen onder het €12,50 tarief: Spanje, Italië, Luxemburg, Frankrijk, Zweden, Denemarken en Oostenrijk. Voor de volgende landen geldt het €15,50 tarief: Portugal, Ierland, Polen, Tsjechië, Letland, Slowakije, Roemenië, Hongarije, Slovenië, en Estland. Voor een pakket naar het Verenigd Koninkrijk betaal je €18,50 verzendkosten met Track & Trace.

 

Doe je een bestelling van meer dan €75,-? Dan geniet van je van GRATIS verzending!

 

Heb jij een vraag over de levertijd of over de verzendkosten, laat het ons dan weten. Dit kan door een bericht te sturen via onze contactpagina.

 

Retourneren 

 

Ben je helaas niet tevreden over je bestelling? Dan mag je deze naar ons terugsturen. Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Je krijgt het aankoopbedrag en de reeds betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten van jouw huis naar de brievenbus van Pretparkwinkel.nl zijn voor eigen rekening. 

 

Stuur een mail naar info@storyfabrique.nl of via het contactformulier met je naam, ordernummer en het item. Op deze manier weten we dat we een retour van je kunnen verwachten en kunnen wij deze sneller verwerken. Daarbij zouden we het fijn vinden als je aangeeft waarom je het product retour stuurt. 

 

Wanneer wij het geretourneerde product ontvangen en goedgekeurd hebben (lees: zonder beschadigingen) zullen wij het bedrag binnen 7 dagen op je rekening terugstorten. Vergeet niet je naam mee retour te sturen, zodat we weten van wie het product afkomstig is.