Levertijd & verzendkosten 

 

Heb je een bestelling geplaatst? Dan gaan wij meteen aan de slag!

 

Wanneer je op werkdagen voor 16:00 bestelt, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. De levertijd van jouw bestelling ligt tussen de 1 - 5 werkdagen. De producten worden verzonden in een beschermende verpakking. De producten worden standaard verzonden met PostNL en de verzendkosten variëren tussen €1,95 en €4,95 per bestelling binnen Nederland. Dit is afhankelijk van het gewicht van de verpakking. Voor België is er een standaard tarief van €5,95 per bestelling en voor alle andere Europese landen bedragen de verzendkosten €7,50 per bestelling. 

 

Heb jij een vraag over de levertijd of over de verzendkosten, laat het ons dan weten. Dit kan door een bericht te sturen via onze contactpagina.

 

Retourneren 

 

Ben je helaas niet tevreden over je bestelling? Dan mag je deze naar ons terugsturen. Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Je krijgt het aankoopbedrag en de reeds betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten van jouw huis naar de brievenbus van Pretparkwinkel.nl zijn voor eigen rekening. 

 

Stuur een mail naar info@storyfabrique.nl of via het contactformulier met je naam, ordernummer en het item. Op deze manier weten we dat we een retour van je kunnen verwachten en kunnen wij deze sneller verwerken. Daarbij zouden we het fijn vinden als je aangeeft waarom je het product retour stuurt. 

 

Wanneer wij het geretourneerde product ontvangen en goedgekeurd hebben (lees: zonder beschadigingen) zullen wij het bedrag binnen 7 dagen op je rekening terugstorten. Vergeet niet je naam mee retour te sturen, zodat we weten van wie het product afkomstig is.